Karpacki Przegląd Gospodarczy 2(23) 2015
W tym numerze:
Klaster Podkarpackie Smaki
Ambasadorzy są wśród nas - Krzysztof Zieliński
Turystyka
Bieszczady czy to symbol bezradności? - Jacek Stachiewicz
Rozmowa
Nie myśleć swoimi potrzebami - Jacek Stachiewicz
Rozmowa
Solina z górami się uzupełnia - Jacek Stachiewicz
Turystyka społeczna
Myczkowce - niezwykłe miejsce - Dorota Zańko
Turystyka
Na rany, liszaje, kołtuny i parchy - Jacek Stachiewicz
Analiza
O czym ćwierkają turystyczne jaskółki? - dr Piotr Geise
Turystyka i świat
Zróbmy profesjonalną ekoturystykę! - Jarosław Reczek
Nowe trendy
Duża i mała ekologia na co dzień - dr Piotr Geise
Projekt Bałkańskie peregrynacje - Krzysztof Zieliński
Turystyka przemysłowa
Kolejką książęco-hrabiowską - Patryk Musiał
Turystyka łowiecka
Przystanek Podkarpacie - Dorota Zańko
Turystyka i rekreacja
Golf jako uzupełnienie turystyki - Marek Ungeheuer
Turystyka kulinarna
Kilka uwag o „potędze” kuchni regionalnej - dr Piotr Geise
Felieton znad kuchni
Rozkosz podniebienia - dr Krzysztof Prendecki
Turystyka Kulinarna
Pierogi i inne nasze specjały - Patryk Musiał
Enoturystyka
Wina od Marii Anny - Jacek Stachiewicz
Felieton znad kufla
Kultura picia piwa - dr Krzysztof Prendecki.