Karpacki Przegląd Gospodarczy 3(24)2015
W tym numerze:
Nasze animacje
Podkarpackie Smaki - największe
Klaster jakich -w Podkarpackem mało - Ewelina Nycz
Turystyka konna
Niedoceniana w regionie, rozwija się sama - Dorota Zańko
Rozmowa z...
Turystyka jest dla nas racją bytu - Dorota Zańko
Analiza
Tajemnica sukcesu Bieszczadów - Dorota Zańko
Rozmowa z...
Turystyka „z sercem” - Dorota Zańko
Destynacje turystyczne
Kraina ciszy i spokoju - Dorota Zańko
Rozmowa z...
Roztocze Wschodnie - atuty i wyzwania - Dorota Zańko
Rozmowa z...
Turystyka wspomaga przedsiębiorczość...Marek Ungeheuer
Trendy
EKO, a co to dziś oznacza? dr Piotr Geise
Enoturystyka
In vino veritas - Jacek Stachiewicz
Rozmowa z...
Wina z Burgundii jakoś nie wbijają...- Jacek Stachiewicz
Enoedukacja
Sukces Podkarpackiej Akademii Wina w Jaśle - Ewa Wawro
Produkt turystyczny
Klucze do sukcesu w enoturystyce - Jarosław Reczek
Podkarpackie serowarstwo
Symbol dobrego sera - Krzysztof Zieliński
Z kart historii
Serowarstwo w Karpatach - Robert Bańkosz
Współczesna dieta
Dlaczego warto jeść ser? - Anna Kalandyk
Z kart historii
Jarosławska tradycja z sabaudzkim... - dr Iwona Oleniuch
Wydarzenie
Podkarpackie smaki w trzy dni - Krzysztof Zieliński.