Karpacki Przegląd Gospodarczy 1(22)/2015
W tym numerze:
Klaster Podkarpackie Smaki
Podkarpacka żywność w Kielcach ...- Krzysztof Zieliński
Gospodarka
Kultura napędem turystyki - Jacek Stachiewicz
Turystyka
Szlak całowania klamek - Marek Ungeheue
Turystyka
Turyści przybywajcie! - Patryk Musiał
Rozmowa
Dubieckie ścieżki turystycznych tożsamości - Jacek Stachiewicz
Turystyka
Pusta rzeka San - Patryk Musiał
Rozmowa
Lew jaskiniowy znad Sanu - Jacek Stachiewicz
Wypoczynek
Weekendowe doładowywacze - Małgorzata Niemiec-Bocheńska
Turystyka kulinarna
Tam, gdzie spełniają się marzenia smakoszy - www.austria.info
Turystyka
Barany z biurokratycznym rodowodem - Marek Ungeheuer
Tradycja kulinarna
Przepiórki faszerowane wątróbką ... - Jacek Stachiewicz
Rzeszowski Szlak Kulinarny
Żeberka z USA, ale spolszczone - Patryk Musiał
Analiza
Przywożenie słoików z domu to nie wstyd - Przemysław Pietrzyk
Tradycja kulinarna
Podkarpackie serowarstwo ... - Krzysztof Zieliński
Tradycja kulinarna
Ser niejedno ma imię - Krzysztof Zieliński
Tradycja kulinarna
Smaki Pradziada z Dukli - Krzysztof Zieliński
Klaster Podkarpackie Smaki
Ekoproducenci w Japonii - Adam Cyło
Klaster Podkarpackie Smaki
Lenki z klasą - Krzysztof Zieliński
Historia gospodarcza Podkarpackiego
Przetwórstwo w międzywojennym ... - Tomasz J. Filozof
Wydarzenie
Można pozazdrościć Szwajcarom - Ewelina Nycz